Browser.hu

Art WALL Workshop

Az Art WALL több éve futó projektünk bekerült idén az OFF-Biennálé Budapest rendezvénysorozat eseményei közé. Idén októberben egy nagykanizsai workshop-kollaborációs kiállításra és egy budapesti gerilla akcióra kerül majd sor, de az utobbiról majd később….A workshopon való részvétel előzetes regisztrációhoz kötött, a szállás kedvezményes áron elérhető, de önköltséges.
Regisztráció az uroboroselfmedia@gmail.com és a syporcawhandal@gmail.com cimen lehetséges.
A workshop időtartalma: 2017.10.21- 2017.10.23.
Szervezők: Ladány László (Lafu) és Syporca Whandal és az Art WALL projekt alkotótábora.
A Workshop-kollaborációs kiállítás helyszine a nagykanizsai
“Second-Hand Gallery”, mely egy tizenöt különböző méretű helységekből álló két emeletes egykori laktanya épülete, melyet egy 300 méteres betonfal kerítés is körbevesz.
A workshopra regisztrálóknak lehetőségük van az alkotói műhely munkájához kapcsolódni, saját alkotások létrehozására lesz lehetőségük: a tér adott az alkotói szabadság korlátlan a “Second-Hand Gallery”-.ben!!!!!
Az épület inaktív állapotából adódóan az alkotói műhelymunkán mindenki saját felelősségére vehet részt, de a szervezők vigyáznak mindenki épségére!
Az Art WALL projektet alkotó online, hazai és nemzetközi kommuna munkásainak közös vonása az eltérő képzettségek és stílusok mellett, a kritikai-diagnosztizáló hangvétel egyszerű-és esszenciális képi kivetítése (PLAKÁT), és az igény a kiállítótér frontális előretolására (FAL) az utcán járó-kelő szemlélőhöz. A közterületen megjelenő plakát, a tőle megszokott reklám és egyéb lexikális információhordozás nélkül, formabontás, bolha ültetés a fülbe, nagy félelmeink kis ördöge, társadalmi szociális fóbiák, szájízek árnyjátéka a FALON…

Participation in the workshop is subject to pre-registration, accommodation is available at a discounted rate, but it is cost-effective.
Registration is possible at uroboroselfmedia@gmail.com and syporcawhandal@gmail.com.
Workshop time: 2017.10.21- 2017.10.23.
Organizers: László Ladány (Lafu) and Syporca Whandal and the Art WALL project.
Workshop-co-operation exhibition is the place for Nagykanizsa
“Second-Hand Gallery”, a two-storey former barracks consisting of fifteen different sizes, surrounded by a 300-meter concrete wall fence.
The participants of the workshop have the opportunity to join the work of the creative workshop and have the opportunity to create their own works: the space has given creative freedom unlimited to the “Second Hand Gallery”.
The artwork of the Art Wall project is a common feature of both domestic and international communist workers alongside different skills and styles, simple and essential visual projection of critical-diagnostic sound (POSTER), and the need for frontal forwarding of the exhibition space (WALL) to the street visitor. The public poster, with its usual advertising and other lexical information, shaping, flea-planting in the ears, the little devil of our fears, social phobias, the shadow of the mouthpiece of WALL …
Art WALL Workshop
Art WALL Workshop Documentation
Art WALL 3.0 wake up Workshop
Art WALL Easter Workshop
Art WALL 1.0 Catalogue
Art WALL Global Contemporary Catalogue Book

####ViRus&MeLlÉkHtÁs&PsZeUo LéT╬_+╬╣╣╣+│ *♪š¸e×{╩┘─1#ß▬i35é☻˛°˛z1╣3