Browser.hu

Art WALL Workshop

Az Art WALL több éve futó projektünk bekerült idén az OFF-Biennálé Budapest rendezvénysorozat eseményei közé. Idén októberben egy nagykanizsai workshop-kollaborációs kiállításra és egy budapesti gerilla akcióra kerül majd sor, de az utobbiról majd később…

A workshopon való részvétel előzetes regisztrációhoz kötött, a szállás kedvezményes áron elérhető, de önköltséges.

Regisztráció az uroboroselfmedia@gmail.com és a syporcawhandal@gmail.com cimen lehetséges.
A workshop időtartalma: 2017.10.21 – 2017.10.23.
Szervezők: Ladány László (Lafu) és Syporca Whandal és az Art WALL projekt alkotótábora.

A Workshop-kollaborációs kiállítás helyszine a nagykanizsai „Second-Hand Gallery”, mely egy tizenöt különböző méretű helységekből álló két emeletes egykori laktanya épülete, melyet egy 300 méteres betonfal kerítés is körbevesz.
A workshopra regisztrálóknak lehetőségük van az alkotói műhely munkájához kapcsolódni, saját alkotások létrehozására lesz lehetőségük: a tér adott az alkotói szabadság korlátlan a „Second-Hand Gallery”-ben!!!

Az épület inaktív állapotából adódóan az alkotói műhelymunkán mindenki saját felelősségére vehet részt, de a szervezők vigyáznak mindenki épségére!

Az Art WALL projektet alkotó online, hazai és nemzetközi kommuna munkásainak közös vonása az eltérő képzettségek és stílusok mellett, a kritikai-diagnosztizáló hangvétel egyszerű-és esszenciális képi kivetítése (PLAKÁT), és az igény a kiállítótér frontális előretolására (FAL) az utcán járó-kelő szemlélőhöz. A közterületen megjelenő plakát, a tőle megszokott reklám és egyéb lexikális információhordozás nélkül, formabontás, bolha ültetés a fülbe, nagy félelmeink kis ördöge, társadalmi szociális fóbiák, szájízek árnyjátéka a FALON…

Art WALL Workshop
Art WALL Workshop Documentation
Art WALL 3.0 wake up Workshop
Art WALL Easter Workshop
Art WALL 1.0 Catalogue
Art WALL Global Contemporary Catalogue Book